Cara Nord Negre 2015
20 november, 2017
En el mercado, la nueva añada 2017 del rosado Trepat
21 februari, 2018

Fa 5 anys, la idea de viticultura que tenien en ment en Xavier Cepero, Tomàs Cusiné i Eric Solomon va plantar-se a la cara nord de les muntanyes de Prades, una zona que d’entrada ja tenia una peculiaritat interessant: és una zona classificada d’Interès Geològic català, amb afloraments rocosos, penya-segats i muntanyes escarpades. Els tres empresaris creuen en la importància del sòl i l’ecosistema agrari de les vinyes per potenciar el caràcter i la singularitat dels vins.

Per aquest motiu, l’alçada de les vinyes de Cara Nord Celler, la seva inclinació i l’entorn impol·lut de plantes naturals és un lloc ideal per tenir una vinya amb una intervenció mínima, prioritzant la conservació del raïm. Així doncs, amb una altitud de fins a 800 metres i un treball orgànic i sostenible, els vins de Cara Nord Celler desprenen l’aroma fresc de la muntanya, el color intens dels boscos i la mineralitat de les varietats autòctones en una línia de cinc vins amb el caràcter viu de la zona de la DO Conca de Barberà.

Us deixem un recull de notícies on diversos periodistes parlen de la viticultura de muntanya del celler Cara Nord en mitjans especialitzats:

17.11.22 -Revista Vinos España- cara nord viticultura

17.11.22 -MundoVino- cara nord viticultura

17.11.23 -Interempresas- Cara Nord viticultura

17.11.23 – El Correo del Vino Diario – Cara Nord viticultura de muntanya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *